Om Danrup Energy Solution ApS


Danrup Energy Solution ApS primær idegrundlag er at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at reducere deres energiforbrug og dermed en reducering af deres omkostninger og ikke mindst at reducere deres udledning af Co2. Dette vil vi gøre gennem at sælge det meste effektive produkt der er på markedet til at optimere forbrændingen og afkølingen på vores kunders kedelanlæg.

Danrup Energy Solution ApS har erhvervet sig rettighederne til nogle unikke energisparesystemer som alle er patenteret. Danrup Energy Solution ApS markerfører produkterene i Danmark, Sverige, de Tysktalende lande samt Østeuropa. Der er på nuværende tidspunkt blevet installeret over 30.000 enheder i Europa.

Danrup-Dynamic™ er et patenteret produkt, udviklet af en af Europas førende virksomheder indenfor servicering af naturgas og olie anlæg på det kommercielle og industrielle marked. Danrup-Dynamic™ produceres i Skandinavien.

Danrup-Dynamic™ er det eneste energi sparende produkt af sin art med et uvildig besparelses certifikat fra Britisk Building Research Establishment (BRE Certificate nr. CFP 348). BRE testede resultaterne fra Danrup-Dynamic™ ved forskellige temperaturer og identificerende f.eks. en nedsættelse af energiforbruget med 16% ved en gennemsnitlig udendørstemperatur på 10°C.

Danrup-Dynamic™ gemmer løbende en log over de opnåede resultater, kan downloades på ethvert ønsket tidspunkt. I rapporten beregnes den nedsatte brændtid med Danrup-Dynamic™ og den heraf nøjagtige procentvise besparelse for den givende periode.

2375

SAMLET CO2 NEDBRINGELSE I TON