Almindelige varmluftskedler styres ofte kun af en rumtermostat uden kontrol af udblæsningstemperaturen. Dette resulterer i dyr overophedet luft, som ligger under loftet. Først ved afkøling daler den varme luft ned og registreres af rumtermostaten. Dyr energi er, gennem transmissionen, gået tabt.

Danrup-Warm Air Control™

En intelligent microprosessorstyring som giver store besparelser hele døgnet. Med Danrup's intelligente termostat, Warm Air Control™, installeret på varmluftskedler opnås der betydelige besparelser på energiforbruget. Danrup-Warm Air Control™ effekt testes altid ved installation, hvorved den aktuelle besparelse straks kan måles. Der ydes altid garanti for besparelse i reglen mindst 10%.

Spar 10-30% på Varmeudgiften med Danrup-Warm Air Control™


- en microprocessor, der optimerer varmluftkedlens energiproduktion samt forbrdrer varmekomforten.
  • Betydelig besparelse
  • Nedsat miljøbelastning, væsentlig reduktion i CO2 emission.
  • Med Danrup-Warm Air Control™ opnås en betydelig forbedring af varmekomforten.

Den gennemsnitlige lavere udblæsningstemperatur, samt en kontinuerlig veksling indenfor temperaturbåndet, giver en bedre varmefordeling på et væsentligt lavere energiforbrug.

Et genialt produkt, der uden at belaste økonomien giver store besparelser. Kan man sige nej til at prøve?

Mange danske virksomheder har allerede afprøvet og været tilfredse med vores løsninger, kontakt os for at høre nærmere. Mere end 10.000 enheder er installeret i Europa.
Danrup-Warm Air Control™ er et patenteret produkt, udviklet af en af Europas førende virksomheder indenfor servicering af Varmludtskedler og anlæg på det kommercielle og industrielle marked. Danrup-Warm Air Control™ er udviklet og produceres i Skandinavien.

Danrup-Warm Air Control™ bruger den patenteret DCM (Dynamic Cycle Management) teknologi til, at tilpasse brænderens ON/OFF tider til det aktuelle varmebehov, og derved reduceres energiforbruget.

Danrup-Warm Air Control™ gemmer løbende en log over de opnåede resultater, og besparelsesrapporter, der dokumenterer besparelserne, kan downloades på ethvert ønsket tidspunkt. I rapporten beregnes den nedsatte brændtid med Danrup-Warm Air Control™ og den heraf nøjagtige procentvise besparelse.

Tekniske specifikationer: Danrup-Warm Air Control™

Main supply:
Voltage 230VAC +/-10%, 50-60 Hz
Power consumption max 2W
Remote temperature sensor:
Accuracy +/- 0,5 °C (at 0 -70 °C)
Operating temperature -55 to 125 °C
Relay switch Max load 16A (resistive load)
Connections terminals:
Mains Screw terminal, max 2,5 mm²
Temperature sensor Screw terminal, max 1,5 mm²
Relay switch Screw terminal, max 2,5 mm²
RS232 port 10 pin. IDC connector
ISP port 10 pin. IDC connector
Environmental conditions:
Temperature 0-70 °C
Humidity max 90% relative
Mechanical data:
Enclosure size D38 x W80 x H150 (mm)
Wight 240g
Protecting class IP65
Electrical safety and approval: EN60950 EMC: EN